Kontakt Fair Bilsyn

kontakt

Kontakt os.

Kontakt os ved enten at ring eller skrive til os, så får du direkte kontakt med synshallen. Vi har ikke noget call center, hos os ringer du direkte i synshallen, og snakker med en synsmand. 

Booking.

Vi har gjort booking nem, klik på linket øverst på siden, vælg hvilken type syn du skal have foretaget, vælg dag, vælg tidspunkt.

Hvordan kan vi hjælpe?

Hos Fair Bilsyn, er vi til for kunderne, derfor hvis der er noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os, ingen spørgsmål er for dumme – Hvordan kan vi hjælpe dig?

Drive in bilsyn.

Vi har også Drive in bilsyn, Drive in fungere ved at du blot dumper ind, så syner vi din bil. Det er nemt for dig, MEN tit har vi travlt, og kan derfor ikke syne uden tidsbestilling, men er du lige i nærheden, så kig ind, hvis vi ikke har tid, så booker vi en tid til dig.

  • Tidsbestilling

Fordelen ved tidsbestilling for os er at vi kan planlægge vores dag bedre, og vælge hvornår vi skal sætte alle kræfter ind, eller hvornår det er fordelagtigt at lave papirarbejde.
Desuden kan du planlægge din dag, og ved du kommer til på det aftalte tidspunkt.

  • Drive in

Fordelen ved Drive in, er at du som kunde kan komme forbi når det passer dig, og har vi ikke noget på programmet, så får vi synet din bil, nemt og hurtigt.

  • Kontakt

Du kan også ringe direkte til os, for at undersøger ledige tider, eller hvor travlt der er lige nu.

Bilsyn lørdag eller søndag i Grindsted eller Ølgod

Vi har mulighed for at syne i weekenderne, men der er et par forbehold.

  • Kræver en aftale
  • Gebyr på dobbelt synspris.

Så ønsker du at få synet din bil en lørdag eller søndag, så send en mail eller ring eller skriv til os, så finder vi ud af det.

Find os her

Fair Bilsyn – Grindsted
Chr lundsgaardsvej 35
7200 Grindsted

Fair Bilsyn – Ølgod
Energivej 28a
6870 Ølgod