Afdelinger

Grindsted personbils afdeling.

På chr. lundsgaardsvej 35, har vi vores personbils hal, som syner alle typer køretøjer med en totalvægt på under 3500kg. 
Det er typisk personbiler og varebiler, men det kan også være campingvogne, trailere, motorcykler og traktorer. 
Ud over syn har vi også Motorkontor, så du kan afhente nummerplader, prøvemærker, omregistrere eller afmelde.
Der ud over laver vi også Synstjek, Så kan du få en status på din bil inden den køres til syn, dermed kan du vurdere om det er en god ide at gennemføre et syn eller du skal finde på noget andet.

afdeling personbiler bilsyn
afdeling lastbiler blsyn

Grindsted tungvogns afdeling.

I vores tungvogns afdeling, syner vi alle typer køretøjer over 3500kg i totalvægt, det kunne typisk være lastbiler, busser, påhængsvogne, sættevogne og traktorer. Men ud over det syner vi også mobilkraner, veteranlastbiler og alt andet på hjul.

Ved syn af tunge køretøjer kræves der tidsbestilling, vi har lejet os ind hos Autohuset Vestergaard i Grindsted, hvor vi skal koordinere med deres planlægning omkring brugen af graven, men der er tider at få fra dag til dag.
I vores tungvogns afdeling, har vi også nummerplader, dog primært til tunge køretøjer, såsom lastbiler, påhængsvogne og traktorer. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ølgod – små og store køretøjer.

I Ølgod syner vi både tunge og lette køretøjer, vi syner faktisk alt der har hjul. 
Vi holder til hos Poulsen Lastbilservice ApS, hvor vi lejer os ind på deres værksted, selvom de primært beskæftiger sig med lastbiler, er der også plads til personbiler, trailere, campingvogne, motorcykler og alle andre køretøjer.

I Ølgod tager vi kun mod kontanter og MobilePay.

Syn af tunge køretøjer, syn af lastbil, syn af trailere